Over ons

Bootsma Schilders B.V. is in 1962 opgericht door Klaas Bootsma en is al meer dan 50 jaar het adres voor al uw glas- en schilderwerk.

In de laatste, meer dan 50 jaar, zijn duizenden woningen, flats, fabrieken, bedrijfsgebouwen, kantoren en zorginstellingen door Bootsma Schilders B.V. geschilderd. Wij zijn in staat om een project snel en kwalitatief goed te klaren. Dankzij onze werkwijze hebben we door de jaren heen een vast klantenbestand opgebouwd en hebben we meerdere onderhoudscontracten gesloten.

Ons team bestaat uit 25 schilders die graag met u, als opdrachtgever,  een goed resultaat neerzetten. Binnen ons team hebben we specialisten op het gebied van glaszetten, houtrot herstel en wandafwerking. Zodat we breed inzetbaar zijn. Daarnaast zorgen onze mensen op kantoor ervoor dat ieder project in goede banen wordt geleid, hierin staat de persoonlijke aanpak voorop. Gezamenlijk staan we dan ook garant voor een snelle en effectief aanpak.

Bootsma Schilders B.V. levert altijd, zowel in kleine als in grote projecten, bij renovatie als nieuwbouw, voor particulieren en bedrijven een optimaal resultaat. Ieder project is voor  ons van even grote waarde en wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.